Connect with us

Eveniment

Accident mortal in Bragadiru. Trei persoane au fost spulberate de pe trotuar

Published

on

Cronica neagra a lunii februarie

Un bunic si cei doi nepoti de etnie roma au fost omorati de o masina care circula cu viteza mare si a iesit de pe partea carosabila. Accidentul s-a produs in comuna Bragadiru, din judetul Ilfov. Din primele informatii, soferul masinii inmatriculate in Bulgaria, care circula cu viteza foarte mare, a pierdut controlul volanului, a iesit de pe carosabil si a lovit o duba parcata in afara partii carosabile.
”Din cauza impactului foarte puternic, cele doua masini au fost proiectate pe trotuar unde se afla un bunic cu cei doi nepotei ai sai, in varsta de 6 si respectiv 7 ani, care asteptau maxi-taxi. Cei trei au murit pe loc” a declarat seful politiei Ilfov, Silviu Rusen.
Soferul autoturismului care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Potrivit politistilor, soferului ii vor fi recoltate insa si probe de sange.
Soferul si un alt barbat aflat in autoturism, ambii usor raniti au fost transportati la Spitalul Universitar din Capitala.
Iulian Dragoicea

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015