Connect with us

Eveniment

Agenţia Naţională pentru Romi-Guvernul României

Avatar

Published

on

 

 

Daniel  Rădulescu-Preşedintele ANR a participat la conferinţă “Finlanda-România, Integrarea Romilor” organizată de Ambasada Finlandei la Bucureşti în parteneriat cu Institutul Diplomatic Român. Prin intermediul acestei conferinţe, organizatorii şi-au propus să contribuie la procesul de incluziune socială a populaţiei romă bazat pe împărtăşirea de experienţe ale experţilor şi responsabililor invitaţi la eveniment din ambele ţări. În cadrul conferinţei, Daniel Rădulescu a prezentat rolul ANR în procesul de incluziune socială a populaţiei vulnerabile de etnie romă şi a adus în atenţia participanţilor necesitatea de a dezvoltă parteneriate la nivel local cu scopul de a implica mai activ autorităţile locale în procesul de incluziune socială.

Totodată, a menţionat importanţa Comitetului Consultativ al ANR în procesul de realizare a documentelor de politică publică adresată romilor şi necesitatea de a dezvolta un sistem de monitorizare şi evaluare care să contribuie pe termen mediu şi lung la eficientizarea procesului de implementare a politicilor publice adresate romilor.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015