Connect with us

La zi

Andreea Marin: STOP DISCRIMINARE!

Published

on

Andreea Marin lupta impotriva discriminarii si sprijina romii, printr-un mesaj emotionant pe Internet. „Fiica mea invata intr-o scoala in care colegii ei sunt din 46 de tari ale lumii. Pentru ea nu e o mirare faptul ca un coleg are o alta culoare a pielii, o alta forma a ochilor sau o alta limba vorbita acasa.
In scoala ei nu exista discriminare, in tara mea insa, da. De ce crezi ca esti mai bun, mai presus decat vecinul tau rom? De ce nu puteti fi prieteni? De ce sa nu construiti ceva impreuna? Exista vreo regula nescrisa, care sa impiedice toate astea? Da, exista! Cei pe care ii judecam inainte sa ii cunoastem nu sunt asa cum ii vedem noi. Fii deschis sa cunosti, evita sa pui etichete, ne va fi mai bine tuturor!”, spune Andreea Marin.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015