Connect with us

La zi

ANOFM: 869 de locuri de muncă prin reţeaua Eures România

Partida Romilor

Published

on

Angajatorii din Spaţiul Economic European (SEE) pun la dispoziţia muncitorilor români, prin intermediul reţelei Eures, 869 locuri de muncă, cele mai multe fiind disponibile în Danemarca, Spania şi Olanda, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), într-un comunicat de presă.

Conform datelor centralizate, în Danemarca sunt vacante 215 posturi pentru lucrător în agricultură, lucrător în fermă şi manager de producţie, în Spania există 212 locuri de muncă libere pentru faianţar/pavator, măcelar dezosator şi muncitor în agricultură, în timp ce în Olanda sunt puse la dispoziţie 149 de posturi pentru lucrător la linie de producţie alimente, procesor bulbi de flori, procesor plante şi flori, lucrător în seră de flori, lucrător în producţia de alimente, sortator ambalator.

De asemenea, în Germania, angajatorii oferă 114 locuri de muncă, pentru care contractele de muncă pot avea durată determinată, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente, iar salariul oferit este cuprins între 25.000 – 40.000 de euro brut/an.

Potrivit sursei citate, mai sunt disponibile posturi în Franţa – în număr de 67, Malta (44), Polonia (30), Norvegia (23), Slovacia (12), Slovenia (3), Austria şi Finlanda (câte două locuri).

ANOFM precizează că persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro/eures sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă din raza de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul Eures îi poate îndruma.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015