Connect with us

Social

ANOFM organizează 103 programe de formare profesională la nivel naţional în luna martie

Partida Romilor

Published

on

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) va organiza în luna martie un număr de 103 programe de formare profesională pentru 1.651 de persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de Agenţiile Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi de cea a Municipiului Bucureşti, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează următoarele calificări: operator introducere validare şi prelucrare date – program de formare pentru 112 persoane; lucrător în comerţ – program de formare pentru 104 persoane; femeie de serviciu – 102 persoane; ajutor bucătar – 99 persoane; competenţe cheie – comunicare în limba română – 99 persoane; inspector (referent) resurse umane – 97 persoane; îngrijitor spaţii verzi – 87 persoane; agent de securitate – 62 persoane; instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze – 59 persoane; frizer – 56 persoane.

Cele mai multe persoane înscrise la aceste cursuri sunt în judeţele Dâmboviţa (210 persoane), Vrancea (196 persoane) şi Mureş (115 persoane).

Persoanele interesate de înscrierea la aceste cursuri de formare se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro, la secţiunea „Persoane fizice/Cursuri de formare profesională”.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015