Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

APRPE filiala Constanţa îşi propune o creștere a reprezentativității romilor în cadrul administrațiilor locale

Partida Romilor

Published

on

Vă invităm să urmăriți  un material realizat de echipa emisiunii „Din viața romilor” în județul Constanța.

Ne-am deplasat alături de reprezentanții Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”, Filiala Județeană Constanța, în mai multe comunități de romi, pentru a afla cum se pregătesc organizațiile locale pentru alegerile din luna septembrie. Aflați mai multe detalii despre proiectele Partidei Romilor Constanța, derulate în beneficiul comunităților de romi din Cuza Vodă și Mircea Vodă, dar și rezultatele eforturilor depuse până acum pentru îmbunătățirea condițiilor de trai ale romilor din Constanța.

Creșterea reprezentativității romilor în cadrul administrațiilor locale, rămâne unul din principalele obiective ale organizației și președintele Filialei județene Constanța, Dumitru Petrică ne vorbește despre planurile Partidei Romilor pentru alegerile locale, vizând obținerea unor locuri eligibile în Consiliile Locale și în primăriile din județ.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015