Connect with us

Evenimente Actiuni

Botoşani – 8 aprilie – Ziua Internaţională a Romilor

Published

on

Ziua Internaţională a Romilor a fost sărbătorită în data de 5 aprilie, la Dorohoi. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia Partida Romilor Pro-Europa în parteneriat cu autorităţile locale din Dorohoi.

botosani-8-aprilie-ziua-internationala-a-romilor-503-1Evenimentul s-a desfăşurat la Restauratul Splendid din Dorohoi, unde a avut loc o întâlnire a reprezentanţilor din consiliile de conducere ale tuturor filialelor din judeţ respectiv 30 de persoane din municipiul Dorohoi şi aproximativ 50 de persoane din Botoşani, Săveni, Flămânzi, Ştefăneşti şi Coşula. În cadrul acestei întâlniri a avut loc un spectacol cultural artistic susţinut atât de tinerii romi cât şi de români coordonaţi de profesorul Maldvina Feraru.

Evenimentul s-a încheiat cu tradiţionalul bal al romilor organizat la Casa Municipală de Cultură Dorohoi.

Realizarea întregului eveniment a fost posibil datorită sprijinului venit din partea Partidei Romilor Pro-Europa la nivel naţional prin preşedintele Partidei Romilor Pro-Europa, domnul deputat Nicolae Păun dar şi cu ajutorul autorităţilor locale dorohoiene.

Preşedintele Partida Romilor Pro-Europa, sucursala Botoşani – Lăscărache Loredana

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015