Connect with us

Evenimente Actiuni

Botoșani: Ziua romilor, marcată în Centrul vechi

Avatar

Published

on

Ziua Internațională a Romilor a fost marcată, pe 8 aprilie, și la Botoșani. Partida Romilor Pro-Europa, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani,  Primăria Botoşani, Primăria Flămînzi, Primăria Coșula și Primăria din Ștefănești a pregătit un spectacolul omagial.

Astfel, la Botoşani, evenimentul a avut  loc în Centrul Vechi al municipiului. Spectacolul aniversar a fost  susţinut de formaţii de muzică lăutărească şi grupuri artistice ale elevilor şi tinerilor din judeţul Botoşani.

Invitaţi de onoare la acest eveniment au fost: Grupul vocal ,,Cheia Sol” coordonat de prof. Oana Puşcaşu, directoare a Asociaţiei culturale ,,Cheia Sol”; Ansablul vocal instrumental ,, Romantza”, coordonat de Lascarache Cosmiţă, preşedintele Asociaţiei culturale ,,Cultus Humani”

Evenimentul a  mai fost marcat și în Flămânzi – 8 aprilie 2016, Coșula –  9 aprilie 2016, Ștefănești 7 aprilie 2016.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015