Connect with us

Cultura

Calator prin traditiile rome

Avatar

Published

on

Partida Romilor Pro – Europa in parteneriat cu Primaria Sectorului 5 a organizat in data de 8 aprilie 2014, ora 12.30,in Sala de Festivitati a Universitatii Artifex, evenimentul „Calator prin traditiile rome”.

Manifestarea a fost prilejuita si de celebrarea Zilei Internationale a Romilor si a constat in prezentarea unor momente artistice (muzica, dans, expozitie de pictura). La aceasta actiune au participat circa 300 de elevi si prescolari din sectorul 5. De asemenea au mai participat reprezentanti ai Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si al sectorului 5, liderii Partidei Romilor Pro – Europa-sucursalele sectoarelor 2,3,4, si 6, Vasile Andrei – campionul olimpic de lupte greco romane si Cristian Ariton reprezentantul organizatiei PSD, sector 2.

Acest eveniment a fost prezentat de Stefan Gheorghe, inspector pe problemele etniei rome in cadrul Primariei sectorului 5, care a inmanat tuturor copiilor prezenti cadouri si diplome.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015