Connect with us

La zi

Camapania „VREM RESPECT” în judeţul Prahova

Partida Romilor

Published

on

Sucursala Partida Romilor „Pro-Europa” Prahova a demarat campania VREM RESPECT în comuna Cerasu (Slon) în data de 20.09.2019.

Echipa PRPE Prahova a luat la pas comunitatea de romi din Slon. Au fost întâlnite multe probleme si nemulțumiri cum ar fi: lipsa actelor de proprietate precum și lipsa canalizarii si apei potabile.

O alta problema importantă este lipsa mediatorului scolar, si a mediatorului sanitar în situația în care copiii de etnie roma sunt transportati la scoala si lasatii sa se intoarca la casele lor singuri.

Sperăm ca în urma acestei acțiuni sa trezim autoritatea publică locală si autoritatile de la nivel județean și chiar central, pentru implicarea în problemele REALE ale comunității de romi.

Edilul localităţii a promis că va face tot posibilul pentru ca reţeaua de apă potabilă sa ajungă şi în comunitatea de romi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015