Conecteaza-te cu noi

La zi

Campania Naţională a Partidei Romilor „Pro-Europa” – VREM RESPECT, în judeţul Suceava

Partida Romilor

Publicat

pe

Campania Naționala VREM RESPECT a ajuns și la Mironu, o comunitate mare de romi din județul Suceava.

Deputatul Partidei Romilor „Pro-Europa” în Parlamentul României, Daniel Vasile, însoţit de reprezentanţi ai sucursalei loale a PRPE Suceava a ajuns la cei aproximativ 300 de preșcolari și elevi de gimnaziu.

Cei prezenţi au putut să se bucure, mai ales părinții, de momentele de magie și iluzionism, constienti fiind ca acest moment a fost unul în exclusivitate pentru ei, deoarece niciodata nu au avut un astfel de oaspete de seama la ei în urbe.

Momentele magice au creat o frenezie și o bucurie imensa tuturor copiilor participanți, care au primit câte un pachețel cu dulciuri, după care s-au retras.

În a doua parte a întâlnirii, în vederea atingerii unuia dintre cele mai importante obiective ale Campaniei, acela de organizare și reorganizare a sucursalelor teritoriale APRPE, am organizat o întreaga dezbatere publica, în care s-au pus, pe agenda asociatiei, majoritatea problemelor cu care romii noștri se confrunta; in acest context, am încercat sa le oferim spațiu pentru a-și spune oful și nevoile colective pe care aceștia le au.

Mai mult, o noua echipă aleasă și mandată de către întreaga comunitate a luat naștere în mod democratic în speranta ca aceasta sa facă o figura frumoasa la următoarele alegeri locale și sa trimită minim 2 consilieri aleși pe listele Partidei Romilor în Consiliul Local al comunei.

Continuați să citiți
Clic pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015