Connect with us

La zi

Campania naţională a Partidei Romilor”Pro-Europa” – „VREM RESPECT” la Ajud

Partida Romilor

Published

on

Campania naţională ”VREM RESPECT” a Partidei Romilor „Pro-Europa”, se află, în aceste zile, în municipiul Adjud. La această acţiune participă şi deputatul PRPE, Daniel Vasile şi primarul localităţii, Constantin Armencea.

Obiectivul general al campaniei este identificarea problemelor și nevoilor populației de etnie romă din Vrancea, în domeniul educației, sănătății, infrastructurii, culturii și în domeniul socio-economic. Toate datele obținute vor fi folosite pentru întocmirea unei Fişe a Localităţii.

”De asemenea, vom face o serie de informări cu privire la accesul membrilor comunității locale de romi la educaţie, sănătate, muncă, acte de identitate și de proprietate a caselor sau terenurilor. Vom organiza întâlniri cu dl. primar al municipiului Adjud, Armencea Constantin, și cu autoritățile locale, în vederea analizării problemelor și nevoilor identificate și găsirea unor soluții fezabile pentru rezolvarea acestora”, a declarat Toader Constantin, președintele sucursalei Vrancea a Partidei Romilor „Pro.Europa”.

Săptămâna trecută, caravana Partidei Romilor a fost în mijlocul comunității din comuna Sihlea. La această acțiune a participat și deputatul Partidei Romilor „Pro-Europa”, Daniel Vasile.

După Adjud, campania ”Vrem Respect” se va deplasa la Mărășești, în perioada 23-26 septembrie.

Partida Romilor „Pro-Europa” a organizat cu această ocazie şi un spectacol pentru copiii romi din Adjud.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015