Connect with us

La zi

Campania naţională „VREM RESPECT” continuă în judeţul Vrancea

Partida Romilor

Published

on

În urma discuțiilor purtate cu domnul primar al localității Vidra, s-au identificat principalele probleme cu care se confruntă comunitătea de romi:

  • lipsa actelor de proprietate
  • lipsa curentului electric
  • lipsa apei potabile

Există promisiunea și angajamentul făcut în fata comunității de romi că aceste lucruri vor fi rezolvate în cel mai scurt timp, totodată, a mai precizat domnul primar „că la întâlnirea din data de 03.10.2019 o mare parte din membrii comunității de romi vor primi înștiințări pentru punerea în legalitate a locuințelor și a terenurilor”.

Pe această cale Partida Romilor „Pro-Europa” sucursala județeană Vrancea mulțumește domnului primar pentru deschiderea și implicarea în viața comunității de romi din localitatea Vidra.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015