Connect with us

Evenimente Actiuni

Campania naţională VREM RESPECT în Bucureşti, Sectorul 6

Partida Romilor

Published

on

Pe data de 3 noiembrie, în sectorul 6 din Bucuresti, a avut loc o acţinune a PRPE sector 6 Bucureşti, în cadrul Campaniei naţionale VREM RESPECT!, iniţiată de Asociatia Partida Romilor „Pro-Europa” şi coordonata de domnul presedinte Nicolae Păun.

În anul 2019, în capitala României, familiile de romi din Giulesti Sârbi, strada Drumul la Roşu trăiesc ca în Evul Mediu.

Nu au apă, lumină ,gaze, acte de proprietate, iar firmele şi locatarii din zonă aruncă gunoaiele la câţiva metri de aşa-zisele locuinţe ale acestora, transformând zona într-o adevarată groapă de gunoi.

Domnul primar al Sectorului 6, Gabriel Mutu, a promis că va lua măsuri şi va ajuta familile. A trecut mai bine de un an şi în loc de o schimbare în bine, situatia famililor rome din zonă s-a înrăutăţit.

În urmatoarele zile o delegatie a Partidei Romilor „Pro-Europa” Sector 6 va merge la Primăria sectorului 6, pentru a cere o rezolvare de urgenţă a problemelor din această zonă.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015 Shared By Fancy Text Generator