Connect with us

La zi

Campania naţională VREM RESPECT în judeţul Bistriţa-Năsăud

Partida Romilor

Published

on

Pe 26 septembrie PRPE filiala Bistriţa-Năsăud a fost prezentă la Biserica Baptistă din oraşul Năsăud cartierul de romi, Valea Spinului.

Dupa slujba de închinare, romilor prezenţi le-au fost prezentate obiectivele şi scopul campaniei naţionale a Partidei Romilor „Pro-Europa”, VREM RESPECT, dar şi despre spectacolul interactiv pentru copiii si elevii romi cu ARLECHINO care a avut loc pe 27 septembrie la Casa de cultura din oraşul Năsăud.

Pe 27 septembrie PRPE sucursala Bistriţa-Năsăud a fost prezentă în oraţul Năsăud, cartierele Liviu Rebreanu şi Valea Spinului unde locuiesc romii pentru a face cunoscut despre campania civica VREM RESPECT, fisa localitatii, identificarea nevoilor si despre Adunarea Generala care a avut loc duminică, 29 septembrie.

Pe 27 septembriela Casa de cultura Liviu Rebreanu din orasul Nasaud, a avut loc spectacolul interactiv cu clovn-ul ARLECHINO, cantece si poezii, baloane si magie pentru copii si elevii romi. Prezenti au fost: doamna director a scolii gimnaziale Mihai Eminescu Marioara Secheli, directorul casei de cultura, experta pe probleme de romi din cadrul primariei Frisan Geanina, mediator sanitar, liderii ai sucursalei oras Nasaud si parinti. Multumesc domnului primar al orasului Nasaud Romocea Mircea si consiliului local pentru buna colaborare si sustinere.

Pe 28 septembrie campania PRPE, VREM RESPECT a continuat în oraşul Năsăud, cartier Valea Spinului, unde locuiesc romii pentru a face cunoscut despre fisa localitatii, identificarea nevoilor, inscrierea de noi membrii ai PRPE si despre Adunarea Generala.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015