Connect with us

Evenimente Actiuni

Campania naţională VREM RESPECT în judeţul Dâmboviţa

Partida Romilor

Published

on

Campania naţională ,,VREM RESPECT“, campanie civică inițiată de Partida Romilor “Pro-Europa”, a continuat la Târgoviste unde preşedintele PRPE Dâmboviţa, Răducanu Tudorică i-a invitat pe toţi liderii judeţeni și ai municipiului Târgovişte, la o întînlire de lucru.

În cadrul întâlnirii, lideri din județ și municipiul Târgoviste, au avut ocazia să expună multe din problemele comunităților de romi din judeţ şi au fost  prezentate acţiuni și proiecte pentru viitorul apropiat.

La finalul întrunirii PRPE Dâmboviţa, preşedintele Partidei Romilor “Pro-Europa”, Nicolae Păun, a ţinut să le adreseze un mesaj prin telefon celor prezenţi şi a îndemnat la unitate şi la o implicare mai susţinută în viaţa comunităţii de romi din judeţ.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015 Shared By Fancy Text Generator