Connect with us

Evenimente Actiuni

Campania naţională VREM RESPECT în judeţul Teleorman

Partida Romilor

Published

on

În urma campaniei naţionale”VREM RESPECT” desfăşurată în comuna Storobăneasa, judeţul Teleorman, una din solicitarile membrilor de etnie romă a fost şi derularea unor cursuri de calificare.

Colaborarea dintre Partida Romilor „Pro-Europa” Teleorman şi Asociaţia Clubul Sportiv Smart Atletic Bucureşti continuă şi în cadrul proiectului „Acces 360 – Program integrat de ocupare sustenabilă şi de calitate a forţei de munca în Regiunea Sud-Muntenia”.

Pe data de 01.11.2019, a avut loc în comuna Storobăneasa, deschiderea unui curs de formare profesională pentru meseria de lucrător în comerţ.

Liderul judetean al Partidei Romilor „Pro-Europa” Teleorman, Mielu Lixandru Elvis şi unul dintre liderii locali, Moise Norica s-au implicat în constituirea grupei de cursanţi formată din 28 de persoane cu vârste cuprinse între 25 si 58 de ani.

Toti cursanţii vor primi subvenţie. Astfel de cursuri de formare profesională vor continua şi în alte localităţi cu pondere mare de romi din judeţul Teleorman.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015 Shared By Fancy Text Generator