Connect with us

Evenimente Actiuni

Campania naţională VREM RESPECT în judeţul Vrancea

Partida Romilor

Published

on

Echipa Partidei Romilor Pro-Europa Sucursala Județeană Vrancea, s-a deplasat pe data de 29 octombrie la familiile de romi care trăiesc în locuințele modulare din strada Tisa din municipiul Focșani.


PRPE Vrancea mulţumeşte membrilor grupului țintă care este înscris la cursurile de formare profesională din cadrul Poiectului O şansă pentru fiecare.

Această acţiune ne-a oferit posibilitatea de a le oferi o masa calda unui număr de 46 de persoane nevoiaşe. Multumim dl. Toader David, peşedinte al organizaţiei de tineret Partida Romilor „Pro-Europa” pentru iniţiativă. Aceasta acţiune se va desfăşura până în luna ianuarie 2020.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015 Shared By Fancy Text Generator