Connect with us

Evenimente Actiuni

Campania – Noi iti dam recomandarea

Published

on

Un amplu proiect la nivel national a fost demarat de catre partida romilor pentru a asigura accesul tinerilor la o buna educatie.

In parteneriat cu Ministerul Invatamantului si cu unitatile de invatam de la nivel local s-a implementat un proiect prin care acestora li se asigura accesul la educatie nu doar primara dar si Liceala sau Universitara.

La mai multe unitati de invatamant s-au creat o serie de locuri destinate exclusiv tinerilor cu potential ce apartin etniei iar Partida Romilor s-a angajat sa identifice acesti tineri si sa ii sprijine astfel incat prin educatie sa se obtina un viitor mai bun pentru acestia.

Campania la nivel national „Noi iti dam recomandarea” este cea care a reusit sa ofere o sansa la o educatie superiara pentru peste 2000 de tineri de etnie roma. Tot in cadrul campaniei au fost incheiate si parteneriatele cu unitatile de invatamant.

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015