Connect with us

Programe

Campania „Totul pentru sanatate”

Published

on

Romii s-au strans buluc pentru analize gratuite

Holurile Scolii nr.136 din Capitala au fost neincapatoare. In jur de 100 de rromi cu venituri mici s-au strans buluc pentru a li se face analize medicale. Cozile s-au format atat la recoltarea de sange, cat si la ecografii si electrocardiograme efectuate gratuit in cadrul unui program social coordonat de Andreas Paun (18 ani), fiul liderului Partidei Romilor Pro-Europa, deputatul Nicolae Paun.

Batrani bolnavi, adulti ori pusti de liceu, care fie nu au nici un venit, fie castiga foarte putin bani, cu totii au mers ieri la Scoala nr. 136 din Capitala si rand pe rand, au fost consultati de medicii Asociatiei pentru Medicina Moderna, coordonata de fostul ministru al Sanatatii, Daniela Bartos. Unul dupa altul, au trecut mai intai prin sala de clasa amenajata drept salon de recoltare de sange si pe baza fiselor medicale intocmite pe loc, au mers la radiografii, apoi la electrocardiograme, in functie de prescrierea medicilor. In cele aproape patru ore cat a durat sesiunea de recoltare de probe si de consult medical, printre rromii ce si-au facut analize gratuite a aparut si Andreas Paun, fiul liderului Partidei Romilor Pro-Europa, deputatul Nicolae Paun, cel care coordoneaza programul social denumit „Totul pentru sanatate”. „Nu de putine ori, printre oamenii cu care am interactionat de-a lungul timpului am intalnit persoane care atunci cand se imbolnavesc, n-au bani nici macar pentru o banala aspirina. Fiind atat de saraci, unii dintre ei habar n-au cum stau cu sanatatea, iar prin acest program, ne-am gandit sa le venim in ajutor, sperand ca toti cei care isi vor face analize vor descoperi din timp eventuale boli si vor putea sa se trateze inainte de a fi prea tarziu”, a declarat fiul deputatului Nicolae Paun.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015