Connect with us

La zi

Campania „VREM RESPECT” în judeţul Tulcea

Partida Romilor

Published

on

Pe 28 septembrie 2019, echipa Organizației Partida Romilor ”Pro-Europa” Tulcea, s-a deplasat în localitatea Valea Teilor pentru a demara campania națională ”VREM RESPECT”.

După întâlnirea cu primarul localității, Marian Gogoașă, echipa PRPE Tulcea a mers la pas prin comunitate pentru a lua „la cald „pulsul acesteia.

Am auzit lucruri frumoase despre implicarea autorităților locale, dat fiind faptul că în această localitate avem și doi consilieri alesii pe listele Partidei. Romilor „Pro-Europa” din localitate au o buna colaborare cu primarul localității Marian Gogoașă, care cunoştea foarte bine problemele cu care se
confruntă comunitatea de romi din Valea Teilor, dar si cu liderul partidei Stîngă Stelian.


Primăria Valea Teilor a accesat fonduri atât de la Bugetul de Stat cât și de la Uniunea Europeană. Unele străzi din comunitate sunt asfaltate, altele sunt în curs de asfaltare, se lucrează la conectarea la canalizare și aducțiune de apă.

Probelemele cu care se confruntă comunitatea de romi din Valea Teilor sunt:

  • Lipsa unui mediator școlar
  • Lipsa unui expert local pentru romi în cadrul UAT-ului
  • Lipsa iluminatului pe unele străzi

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015