Connect with us

Editorial

Catalin Manea Presedinte Executiv Partida Romilor Pro-Europa:

Avatar

Published

on

”Dragi tineri de etnie romă, dragi părinţi romi, va rugăm să ne apelaţi cu încredere, veniţi şi solicitaţi recomandarea de apartenenţă la etnie care vă este necesară la întocmirea dosarului pentru înscrierea la facultate, solicitaţi informaţii de la organizaţia noastră  Partida Romilor cu privire la locurile alocate studenţilor de etnie romă în universităţi inclusiv la master şi la doctorat, noi suntem prezenţi în sediile şi locaţiile publicate la adresele ridicate pe siteul organizaţiei. Suntem aici cu echipa de tineret pentru a vă oferi cele mai bune informaţii şi pentru a veni în sprijinul dumneavoastră.

Este dreptul dumneavoastră, este dreptul copiilor voştri de a merge mai departe, de a  urma o instituţie de învăţământ şi sigur că da, de a-şi mări şansele ca ulterior să aibă posibilitata să găsească un loc de muncă şi să ajungă cineva în viaţă.

Succes tuturor!

Mesajul domnului Cătălin Manea – Preşedintele executiv Partida Romilor Pro-Europa.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015