Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Ce nu se stie despre holocaustul Romanesc!

Published

on

Filmul ”Holocaustul romilor”, cu Maia Morgenstern în rol principal, a fost lansat săptămâna aceasta. Urmăriți imagini de la lansare la InfoRom!
Care sunt marii intelectuali români care au avut, la un moment dat, idei rasiste și xenofobe? De ce a stârnit reacții controversate legea care condamnă negarea Holocaustului românesc? Ce înseamnă preluarea de către România a președinției Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului (IHRA)? Răspund la aceste întrebări Delia Grigore, președintele Centrului Romilor Amare Rromentza, Aurel Vainer, deputatul evreilor și Petre Florin Manole, membru CNCD și delegat al țării noastre la IHRA. Sâmbătă, 30 ianuarie, ”la un ceai cu rom”!
Tot sâmbătă, faceți cunoștință cu un dublu campion european la Karate. Cristi Mihalache este (R)omul care schimbă lumea!
Zita și Sorin dau startul unei noi ediții ”Și eu m-am născut în România” sâmbătă, la 09.30!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015