Connect with us

Eveniment

Ceremonia de Ziua Drapelului indoliata de accidentul din Muntenegru

Published

on

Ceremonia publica dedicata Zilei Drapelului National s-a desfasurat miercuri 26 iunie in Piata Tricolorului din Bucuresti, sub semnul doliului national decretat in memoria victimelor accidentului rutier produs in Muntenegru si soldat cu moartea a 18 romani.
La ora 9,00, in fata Palatului Cercului Militar National a fost acordat onorul militar drapelului Romaniei, iar apoi acesta a fost ridicat pe catarg in acordurile imnului national.
Ulterior steagul a fost coborat in berna, iar cei prezenti au tinut un moment de reculegere in memoria victimelor accidemtului din Muntenegru. Printre cei prezenti la ceremonie s-au numarat premierul Victor Ponta, ministrul Apararii, Mircea Dusa si cel al Afacerilor Interne, Radu Stroe, precum si alti oficiali de la Aparare si Interne, din mediul diplomatic acreditati la Bucuresti precum si un dispozitiv din Regimentul de Garda si Protocol ??Mihai Viteazul??
Guvernul a decis ca ziua de miercuri, 26 iunie 2013, sa fie zi de doliu national pentru victimele accidentului din Muntenegru.
Tara in care s-a produs accidentul este de asemenea in doliu national.
Un autocar cu turisti romani s-a rasturnat duminica intr-o prapastie, in Muntenegru. In urma accidentului pierzandu-si viata 18 persoane iar alte 29 fiind ranite.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015