Connect with us

Eveniment

Cine esti tu, Cioaba? Impostorul Cioaba si tribunalul imaginar

Published

on

Deputatul Nicolae Paun, reprezentantul etniei rome in Parlamentul Romaniei este indignat de faptul ca organele statului nu fac nimic pentru a-i pedepsi pe cei care incalca cu buna stiinta legile romanesti, acestia sfidand cu nonsalanta orice institutie a statului de drept din Romania.

„Domnul acela de la Sibiu care isi spune rege este un impostor care foloseste fara niciun drept insemne oficiale ale unor institutii ale statului. Acel personaj isi permite sa foloseasca titulatura de tribunal pentru o institutie care nu exista. Mai mult, ii vad ca, atunci cand zic ei ca judeca, dau verdicte si imbraca robe, ca si magistratii. Sper ca cei in drept se vor sesiza din oficiu, caci acesti indivizi incalca legile tarii, ei putand fi cercetati pentru uzurpare de calitati oficiale. Daca Cioaba nu stie ce inseamna uzurpare de calitati, ii spun eu. Atunci cand te dai rege si nu esti, atunci cand spui ca esti judecator si nu ai aceasta calitate, sau cand spui ca esti liderul romilor si nimeni nu te recunoaste”, declara presedintele Partidei Romilor, deputatul Nicolae Paun.

Cioaba ii cere lui Nicolae Guta sa vina la judecata staborului romilor

„Viata personala a lui Nicolae Guta il priveste pe el si pe sotia sa. Cei doi, daca au probleme, pot sa le rezolve in familie sau in instanta, iar de la 1 februarie au posibilitatea de a apela la un mediator, care sa ii sfatuiasca ce sa faca in continuare. Repet, toate astea daca au probleme reale, nu nascociri ale celor care le vad raul. Sunt convins, de fapt, ca Nicolae Guta nu-i da importanta individului de la Sibiu, care se crede „Dumnezeul tiganilor”, mai spune presedintele comisiei pentru Apararea Drepturilor Omului, din Camera Deputatilor.

Remember pentru Cioaba – 18 iulie 2010

Florin Cioaba este casatorit si are patru copii. Doi baieti si doua fete. Pasiunea lui Cioaba este pescuitul, iar fiul cel mic, Daniel Cioaba l-a mostenit. Numai ca „printisorul” foloseste alte momeli, iar pestele nu-i place. Aproape in fiecare noapte, satul de atmosfera plicticoasa de acasa (este casatorit si are trei copii) beizadeaua pleaca din palat la pescuit de pitipoance. Momeala folosita este una dintre cele mai costisitoare, Maybach, limuzina de promenada a familiei.

Dupa ce umple rezervorul masinii cu benzina si pe al sau personal cu whisky, se arunca in valtoarea luptei. Prin aburii alcoolului toate femeile sunt regine. Ca-i frumoasa, ca-i urata, blonda sau bruneta, „prada” este urcata in Maybach si transportata la Hotelul Hilton, din Sibiu. Una dintre fete ne-a povestit ca individul prefera sa se laude cu averea si afacerile familiei, asa zisa regala, dupa care trece la treaba. Pana si faptul ca bea noapte de noapte inainte de aceste escapade il pune pe seama faptului ca trebuie sa uite ca-i insurat. Eu, subsemnatul acestui articol pe vremea aceea fiind la un saptamanal de scandal, l-am surprins pe „printisor”, intr-un interval de doua saptamani, cu doua fete. Una blonda si una bruneta.

P.S. Astept o citatie de la impostorul Cioaba si „tribunalul” care il conduce, pentru calomnie si insulta, daca este deranjat ca i-am stricat imaginea. O iau, sigur, in serios.

Victor N Bogdan

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015