Connect with us

Social

Colegiul Economic ?Gheorghe Dragos”, in topul preferintelor elevilor romi

Published

on

Sala Multimedia din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Satu Mare a gazduit azi, 9 iulie, sedinta publica de repartizare a candidatilor pe locurile speciale pentru elevii de rromi.
S-au inscris un numar de 48 de candidati. La sedinta de repartizare s-au prezentat toti cei 48 de elevi, care au fost repartizati pe baza mediei de admitere si optiunilor solicitate.
Cele mai solicitate au fost Colegiul Economic „Gheorghe Dragos” si cateva licee tehnologice din judet. De asemenea, au fost solicitari si pentru locurile alocate in cadrul colegiilor nationale pe filiera teoretica atat la sectia romana cat si la sectia maghiara.
La sedinta publica au participat, pe langa reprezentantii ISJ, din partea Prefecturii consilierul Rozalia Bondrea, Horvath Ignac, presedintele filialei satmarene a Partidei Romilor, respectiv referenti de la primariile din localitati, dirigintii, profesorii elevilor dar si parintii acestora.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015