Connect with us

La zi

Consilier PP-DD vrea sa oblige romii din centru sa-si renoveze casele istorice

Published

on

Consilierul PP-DD Timis, Mircea Purceld s-a gandit ca romii care detin case in zona centrala a orasului si care refuza sa le renoveze fatadele, sa-i oblige sa o faca.
”O sa fac presiuni sa se gaseasca o solutie pentru a-i obliga sa-si repare aceste case, macar sa le tencuiasca. Mi s-a spus ca nu s-a gasit o incadrare juridica pentru a-i obliga pe rromi sa-si repare aceste imobile, nu sa le lase sa se darame, ca apoi sa se schimbe aspectul orasului cu turnulete sau eu stiu cu ce lucrari sinistre. Daca rromii refuza sa renoveze aceste case, atunci sa le repare primaria si sa le notifice in CF valoarea acestei lucrari, urmand ca ei sa nu mai poata sa dispuna de aceasta proprietate, asa cum dispun acum!” a spus Purceld. Acesta a conchis ca ”exista in legislatie o prevedere care spune ca proprietarul unei case are obligatia sa se comporte ca un bun proprietar. Ei nu se manifesta ca niste buni proprietari, se manifesta ca niste teroristi. Si edilul sef, Nicolae Robu, s-a saturat de anumite obiceiuri ale rromilor si a anuntat la inceputul mandatului ca el s-a gandit inclusiv sa introduca taxa pe turnulet pentru a-i lecui de anumite traditii”.
Iulian Dragoicea

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015