Connect with us

La zi

Copiii în vizită la Partida Romilor “Pro-Europa”

Partida Romilor

Published

on

Pe data de 18 Iunie 2019 , copiii de la Centrul de Plasament Sf. Iosif au vizitat sediul Partidei Romilor Pro-Europa. Copiii au avut posibilitatea să se întâlnească cu membrii organizaţiei centrale a Patidei Romilor “Pro-Europa”, respectiv cu voluntarii Organizaţiei de Tineret care le-au vorbit despre importanța educaţiei.

Pentru că sufletul de copil nu dispare niciodată din noi, am hotărât să le facem o surpriză copiilor cu un spectacol de magie, susținut de magicianul Magitot, căruia îi mulţumim pe această cale pentru participarea la eveniment.

Copii au învăţat câteva trucuri de magie, au socializat cu voluntarii noştri iar la final fiecare dintre ei a primit câte un cadou din partea Partidei Romilor “Pro-Europa”.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015