Connect with us

La zi

COPIILOR ROMI CARE NU MERG LA SCOALA LE-AR PUTEA FI SISTATA ALOCATIA!

Published

on

Presedintele Traian Basescu a declarat ca trebuie luate masuri radicale, astfel incat si copiii romi sa fie la fel de instruiti ca majoritarii, adaugand ca ar merge pana la ” a sista alocatia pentru copii daca nu se duc la scoala”.
Seful statului a declarat ca a constatat o crestere foarte rapida a populatiei rome, in timp ce populatia romana este in continua scadere.
„Se schimba structura populatiei si viteza va fi tot mai mare. Ma ingrozeste si de ce deschid aceste subiect: se va mentine situatia si va trebui ca generatia care vine sa tina un numar mult mai mare de pensionari. Daca scade generatia tanara, cum sa tii un numar mult mai mare de pensionari?”, a spus Basescu.
Presedintele Romaniei a mai mentionat ca trebuie luate masuri astfel incat copiii romi sa mearga la scoala.
„Un lucru este clar, daca nu se schimba tendinta si nu pot fi optimist, trebuie sa facem sa mearga la scoala copiii romi si as merge pana la a sista alocatia pentru copii daca nu se duc la scoala. Daca se mentine tendinta, aceasta minoritate va deveni destul de consistenta si trebuie sa fie la fel de instruita ca si majoritarii. Trebuie facut ceva”, a declarat Basescu.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015