Connect with us

Monden

Cu doua pistoale la brau, Nelu Ploiesteanu se simte in siguranta

Published

on

Mai fricos din fire, cantaretul Nelu Ploiesteanu va arata precum Clint Eastwood. El a depus la Serviciul de Arme al Politiei Judetului Ilfov, cererea de reinnoire a permisului de portarma.

Are deja un pistol dar mai vrea unul

Nelu Ploiesteanu are deja un pistol cu gaze acasa, dar mai vrea unul cu bile, sa le poarte cand pleaca in turneu sau cand stie ca trebuie sa mearga singur noaptea pe strada.
Cantaretul – cowboy a declarat ca nu este adeptul violentei si nici nu ar avea curajul sa indrepte arma asupra vreunei persoane, dar ca se simte mai in siguranta cand are arme la el.
”Sunt fricos. Eu ma duc in turnee si vreau sa il am la mine. Am stat odata la o bariera intr-o padure si imi era frica. Iti da o senzatie de siguranta. Ei, va dati seama ca, la o adica, nu prea ai ce sa faci cu el, ca daca e unul mai smecher te alearga de nu te vezi”, a spus Nelu Ploiesteanu.
Cu aceasta ocazie artistul le-a cantat jurnalistilor si politistilor, pentru a demonstra ca ramane un artist in plina forta.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015