Connect with us

La zi

Cursuri de formare a mediatorilor şcolari, organizate la Costineşti, în perioada 24 – 30 iunie 2019, de Direcţia Minorităţi din Ministerul Educatiei Naţionale

Avatar

Published

on

Fişa de înscriere la Cursurile de formare a mediatorilor şcolari, organizate la Costineşti, în perioada 24 – 30 iunie 2019, de Direcţia Minorităţi din Ministerul Educatiei Naţionale, în colaborare cu CCD Constanța şi Salvați Copiii.

Prezentarea la cursuri, la Şcoala Costineşti, în ziua de 24 iunie 2018, la ora 16,00. Încheierea cursurilor în 01 iulie 2019, la ora 12,30, după evaluarea finală.

Nu se poate absenta nicio zi, deoarece cursul este conceput în 7 componente de formare pentru cele 7 zile întregi de curs (7 ore fiecare componentă de formare).

Iată în continuare fişa pe care trebuie să o completeze persoanele care doresc să urmeze cursurile pentru a deveni mediatori şcolari:

 

 1. Numele și prenumele:
 2. Cetăţenia
 3. Etnia:
 4. Vorbiți rromani?
 5. Înțelegeți rromani?
 6. Vârsta:
 7. Instituția unde lucraţi:
 8. Funcția:
 9. Dacă nu sunteţi încă mediator şcolar, care este unitatea şcolară unde veţi lucra sau pe care o vizaţi?
 10. Localitatea de domiciliu:
 11. Telefon:
 12. Email:

Data                                                    Locul                                   Semnătura

 

Nu se asigură cazare, masă, transport și nu ne ocupăm de rezervări pentru cazare în Costinești. Doar cursurile din sala de clasă sunt gratuite.

Trimiteţi această fişă, completată, la e-mail: caldararu81@yahoo.com

 

 

Continue Reading
2 Comments

2 Comments

 1. Avatar

  Luchian Vasilica

  12 iunie 2019 at 23:17

  Buna seara ! Sunt Vasilica studenta in anul III la facultatea de drept si stiinte administarative Andrei Saguna din Constanta, provin dintr-o familie de etnie rrom dar nu s-a vorbit niciodata limba romani nici macar bunici nu o vorbeau doar strabunicii, motiv pentru care eu nu o vorbesc si nici nu o inteleg insa mi-as dorii tare mult sa o studiez.
  Va rog din suflet sa ma informati dacasi cand se mai organizeza cursuri intensive de limba romani.

 2. Avatar

  Luchian Vasilica

  12 iunie 2019 at 23:42

  Buna seara ! Sunt Vasilica studenta in anul III la facultatea de drept si stiinte administarative Andrei Saguna din Constanta, provin dintr-o familie de etnie rrom in care nu s-a vorbit niciodata limba romani, nici macar bunici nu o vorbeau doar strabunicii, motiv pentru care eu nu o vorbesc si nici nu o inteleg insa mi-as dorii tare mult sa o studiez.
  Va rog din suflet sa ma informati daca si cand se mai organizeza cursuri intensive de limba romani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015