Connect with us

Social

Daca era bine in Romania nu plecam in Londra. ?Regina are grija de poporul ei?

Published

on

Un grup de 30 de romi romani s-au instalat pe o strada exclusivista din Londra. ?Regina are grija de poporul ei, toata lumea stie acest lucru. De aceea am plecat din Romania, ca sa ne ajute si pe noi?, a adaugat un imigrant pentru ziarul Asul de Trefla.
?Vrem sa gasim de munca. Nu am venit aici pentru a comite furaciuni sau a cersi. Speram ca cineva din Guvern va interveni si ne va oferi de munca si adapost, undeva unde sa locuim?? a mai declarat acesta.
??Cred ca suntem deosebit de vulnerabili si ca Marea Britanie este o tara care ne va asigura un trai mai bun ca in Romania??.
Grupul de romi nu isi doresc decat o locuinta si un loc de munca. Daca aveau in Romania aceste conditii ei nu ar mai fi plecat. Dar saracia, discriminarea i-au determinat sa-si incerce norocul in Marea Britanie unde Regina are grija de supusii sai.
Dumitru Enache ? colaborator ??Asul de Trefla??, Anglia

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015