Connect with us

Evenimente Actiuni

Dâmboviţa – 8 aprilie – Ziua Internaţională a Romilor

Published

on

Romii din Dâmboviţa au sărbătorit Ziua Internaţională a Romilor cu trei zile înainte de data oficială a evenimentului, care este 8 aprilie.

dambovita-8-aprilie-ziua-internationala-a-romilor-497-1La sediul Partidei Romilor Pro-Europa a fost organizată o expoziţie de pictură, fotografie, port şi meşteşug tradiţional şi un simpozion despre cultura şi istoria etniei. Au mai avut de asemenea loc dezbateri privind tema principală a evenimentului: ‘’Implicarea etnicilor romi în dezvoltarea comunitară’’. Pentru că muzica face parte din etnie, în Duminica Floriilor a avut loc un ‘’festival al cântecului lăutăresc’’ aflat la prima ediţie.


Preşedintele Partidei Romilor Pro-Europa, sucursala Dâmboviţa, Moise Vasile

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015