Connect with us

Politic

Damian Draghici are probleme cu vocea

Published

on

Presedintele Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor, Nicolae Paun a declarat ca si-ar dori ca Damian Draghici sa fie o voce mai puternica in cabinetul primului ministru in ceea ce priveste problemele romilor.

”Eu nu am o problema cu omul Damian Draghici ci cu ceea ce gandeste Damian Draghici. Daca esti consilierul primului ministru inseamna ca esti o capacitate si daca esti o capacitate in materie trebuie sa vii cu niste sfaturi concrete pentru premier, de la care nu avem pretentie sa le cunoasca pe toate. Si e logic. Si un ministru daca isi ia niste consilieri langa el, ii ia tocmai gandind ca ei stiu ceva in domeniu”, a explicat presedintele Partidei Romilor, deputatul Nicolae Paun. Acesta a mai mentionat ca senatorul Damian Draghici sa-si demonstreze calitatile si in politica asa cum a facut-o si in domeniul artistic.

”Eu il astept pe domnul Damian Draghici, pe langa partea artistica sa fie putin mai aplicat, depasind partea culturala in care nu ii contesta nimeni calitatile, dar in ceea ce priveste de politici, exista lipsuri” a incheiat Nicolae Paun.

Victor N Bogdan

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015