Connect with us

Si eu m-am nascut in Romania

Deputatul Nicolae Păun anunță schimbări în statutul inspectorilor școlari pentru minorități

Published

on

Deputatul Nicolae Păun anunță în această ediție ce modificări sunt posibile din toamnă în statutul inspectorilor școlari pentru minorități, prin modificarea Legii Educației Naționale. Invitat în platoul emisiunii, ”la un ceai cu rom”, reprezentantul romilor în Parlament face un bilanț al sesiunii parlamentare din primavara-vara acestui an. Totodată, Nicolae Păun vorbește despre un proiect ambițios care vizează rezolvarea problemei actelor de proprietate, în condițiile în care o treime din gospodăriile rome nu au documente. Detalii despre acest subiect aflați și la rubrica ”Info rom”!
Toate acestea, precum și alte informații importante, dar și muzică și premii pentru telespectatorii fideli- sâmbătă, de la 10.00 la 12.00, la Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015