Connect with us

Politic

Deputatul Nicolae Paun: O lume fara libertate religioasa, fara credinta, nu exista!

Published

on

Nicolae Paun, presedintele Comisiei pentru Drepturile Omului, sustine ca libertatea religioasa este cea mai mare provocare a lumii moderne.
”O lume moderna nu se poate construi doar din punct de vedere tehnologic, o lume fara libertate religioasa, fara credinta, nu exista!” a declarat deputatul.

Acesta a mai spus ca nu are nimic cu minoritatea sexuala, dar deocamdata nu este pregatit sa o inteleaga.
”Exista o contrapondere si o contradictie in acelasi timp: daca fiinta umana este creata de Dumnezeu dupa chipul si asemanarea Lui, atunci divinitatea a stiut ceea ce face.
Dumnezeu a creat barbatul, barbatul si femeia, femeie. Nu stiu care confesiune poate sa promoveze si alta varianta decat cea a Lui Dumnezeu”, a spus Nicolae Paun.
„Eu cred ca nu ar trebui sa existe legi, ci numai cele 10 porunci! In rest, nimic!”

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015