Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viata romilor – 06.07.2019

O întâlnire de informare și consiliere ce a avut loc în cadrul Liceului Miguel de Cervantes, în preliminariile ședinței de repartizare a elevilor romi pe locurile speciale acordate lor de ministerul educației, în liceele și școlile profesionale din București.

Avatar

Published

on

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Din viața romilor” vă prezentăm aspecte importante și reacții la cald din cadrul întâlnirii dintre reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro Europa și ai Inspectoratului Școlar București, cu părinții și elevii de etnie romă. O întâlnire de informare și consiliere ce a avut loc în cadrul Liceului Miguel de Cervantes, în preliminariile ședinței de repartizare a elevilor romi pe locurile speciale acordate lor de ministerul educației, în liceele și școlile profesionale din București.
Vă prezentăm de asemenea un scurt reportaj realizat la Colegiul UCECOM Spiru Haret din București unde echipa emisiunii noastre s-a întâlnit cu copiii romi care s-au hotărât să învețe o meserie. Partida Romilor i-a sprijinit în acest sens de pentru a se înscrie la o școală profesională.
Așadar, vă așteptăm alături de noi, sâmbătă 6 iulie, de la ora 9.00, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015