Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

DIN VIAȚA ROMILOR – 06.10.2018

Veți putea urmări o ediție specială a emisiunii „Din viața romilor”, privind situația sistemului de învățământ din România și evoluția procesului de școlarizare în rândul copiilor de etnie romă. Invitatul nostru este Cătălin Manea, prim-vicepreședinte al Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”.

Avatar

Published

on

Sâmbătă, 6 octombrie, veți putea urmări o ediție specială a emisiunii „Din viața romilor”, privind situația sistemului de învățământ din România și evoluția procesului de școlarizare în rândul copiilor de etnie romă. Invitatul nostru este Cătălin Manea, prim-vicepreședinte al Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”. Vom discuta despre costurile de întreținere suportate de părinții elevilor, precum și despre eforturile și proiectele acestei organizații în vederea acordării sprijinului financiar și material necesar accesului la educație. Aflăm ce soluții și ce măsuri concrete a pregătit Asociația Partida Romilor „Pro-Europa”, ce domenii și ce instituții vor fi implicate în aceste acțiuni, totul într-o dezbatere de larg interes. La finalul emisiunii, vă așteptăm, ca de fiecare dată, cu muzica mult îndrăgită de dumneavoastră!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015