Conecteaza-te cu noi

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viata romilor – 08.06.2019

În emisiunea de sâmbătă vă prezentăm cum a decurs prima vizită a Papei Francisc în România, dar și mesajul care a impresionat întreaga lume, transmis de Sfântul Părinte etniei rome.

Avatar

Publicat

pe

În emisiunea de sâmbătă vă prezentăm cum a decurs prima vizită a Papei Francisc în România, dar și mesajul care a impresionat întreaga lume, transmis de Sfântul Părinte etniei rome. Totodată, vă oferim cele mai noi informații legate de admiterea la liceu și Campania SOS Copiii Romi, aflată în plină desfășurare. În platoul DIN VIAȚA ROMILOR, inspectorul pentru minorități din cadrul Inspectoratului Școlar al Municipiului București, Alexandrina Peter, ne explică în detaliu pașii ce trebuie urmați de candidați, precum și schimbările aduse în procesul de Admitere din acest an. De asemenea, vă invităm să aflați ce surpriză a oferit Partida Romilor Pro Europa celor mici de Ziua Internaționala a Copilului.
Ne întâlnim sâmbătă, de la ora 9.00, pe Național TV!

Continuați să citiți
Clic pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015