Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viața romilor – 10.10.2020

Avatar

Published

on

Din Viața Romilor vă așteaptă sâmbăta aceasta cu noi subiecte interesante. Discutăm despre viitoarele alegeri parlamentare. De curând, Biroul Electoral Central(BEC) a admis în ședință candidaturile propuse de mai multe organizații ale minorităților naționale, printre care se află și Partida Romilor Pro-Europa. În acest context, invitatul realizatoarei Monica Cornea  este domnul Cătălin Manea- prim-vicepreședinte al Organizației Partida Romilor Pro-Europa dar și primul candidat propus pe listele Partidei Romilor. Cine sunt ceilalți candidați propuși și ce aspecte trebuie să fie prioritare pe agenda politică a viitorului deputat, vă invităm să aflați în ediția de sâmbătă. Mai târziu în emisiune, îi vedem pe câștigătorii alegerilor locale 2020 reuniți în Ședința Consiliului Director al APRPE. Trasăm  concluziile acestor alegeri cu liderii mai multe județe din țară.

Părinții și elevii romi vor afla toate informațiile necesare despre schimbările privind admiterea elevilor romi pe locurile alocate lor în anul școlar 2020-2021. Procesul de înscriere a elevilor romi se va desfășura mult mai devreme anul acesta, în perioada 5 octombrie 2020- 29 ianuarie 2021. Noi vă oferim toate detaliile în emisiune. Nu puteam uita nici de ziua de 9 octombrie atunci când în România comemorăm Holocaustul evreilor și romilor vânați de regimul lui Ion Antonescu. Despre lunile de suferință cumplită prin care au trecut victimele și cum a fost pătată iremediabil istoria țării noastre, discutăm în reportajul nostru.

Vă așteptăm  sâmbătă de la ora 10.00, pe Național TV.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015