Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

DIN VIAȚA ROMILOR – 11.11.2018

Avatar

Published

on

În ediția de duminică a emisiunii Din Viața Romilor vom urmări un reportaj de arhivă despre regretatul Nicolae Gheorghe, o personalitate remarcabilă din domeniul sociologiei, dar și un reformator al activismului din jurul minorității rome. O cunoaștem pe Nicoleta Bițu, cea care i-a stat mereu alături liderului intelectual al mișcării romilor și care astăzi îi duce mai departe munca. În exclusivitate, discutăm despre învățăturile și valorile pe care cercetătorul, diplomatul, dar mai ales omul Nicolae Gheorghe le-a lăsat în urmă, nu doar mediului academic, ci și în viața familiei sale.

Un interviu de Monica Cornea, realizatorul emisiunii Din Viața Romilor,  duminică, 11 noiembrie, de la ora 9.00, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015