Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viata romilor – 12.10.2019

Avatar

Published

on

În ediția de sâmbătă, 12 octombrie, a emisiunii „Din viața romilor” vă prezentăm cum s-a desfășurat reuniunea membrilor Asociației Partida Romilor „Pro-Europa” din București. De asemenea, continuăm demersul nostru de a documenta pas cu pas derularea Campaniei Civice “Vrem Respect!” la nivel național. Echipa emisiunii noastre a însoțit reprezentanții Partidei Romilor în zona de sud a Munteniei, în localitățile Cuza Vodă din județul Constanța, precum și în orașul Panciu și Comuna Vidra din Județul Vrancea. Din aceste zone, v-am pregătit imagini și materiale care vă arată situația romilor din comunități, dar și discuțiile purtate cu administrația locală.
Aflați ecourile stârnite de cea mai amplă campanie inițiată de organizația Partida Romilor, cu ce probleme se confruntă minoritatea romă și ce soluții trebuie rapid adoptate de către reprezentanți și autorități. Vă așteptăm așadar sâmbătă, 12 octombrie, începând cu ora 10.00, pe Național TV, la o nouă ediție „Din viața romilor”.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015