Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viata romilor – 13.04.2019

Published

on

În ediți de sâmbătă a emisiunii „Din viața romilor”, vă prezentăm cele mai importante evenimente din actualitatea etniei rome, desfășurate în contextul Zilei Internaționale a Romilor – celebrată în întreaga lume pe 8 aprilie.
Vom urmări cum a fost marcată această sărbătoare de către Centrul Național de Cultură a Romilor „Rromano-Kher”, alături de Agenția Națională pentru Romi, în cadrul Muzeului Țăranului Român, acolo unde au fost organizate ample manifestări culturale. Tot astăzi vă oferim imagini de la evenimentul de celebrare a zilei de 8 aprilie, organizat de Agenția „Împreună”. Nu în ultimul rând, vă așteaptă o ediție cu multă muzică bună, marca „Mahala Rai Banda”!
Nu pierdeți emisiunea „Din viața romilor”! Ne puteți urmări în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 9, la Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015