Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viata romilor – 14.04.2019

Avatar

Published

on

Se apropie un moment important pentru etnia romilor: Ziua Actorului Rom, un bun prilej prin care sunt amintiți artiștii care, atât în prezent, cât și în trecut, au oferit publicului emoție și bucurie. În acest context, în ediția de duminică, 14 aprilie, îl avem invitat pe actorul german de etnie romă Nedjo Osman. Vom discuta împreună despre teatrul rom în lume, despre manifestările culturale derulate în Europa, dar și despre limba romani ca fundament al culturii acestei minorități.
Fiți alături de noi și urmăriți emisiunea „Din viața romilor”, în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 9, la Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015 Shared By Fancy Text Generator