Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viata romilor – 14.09.2019

Campania Națională „Vrem respect!”, inițiată de Partida Romilor. În platoul nostru vin Cătălin Manea, prim-vicepreședintele Asociației Partida Romilor “Pro-Europa”, Petre Zelariu, președintele filialei din județul Mureș și Ionuț Anrdone, coordonatorul organizației din județul Brașov.

Avatar

Published

on

În ediția din 14 septembrie a emisiunii „Din viața romilor” v-am pregătit materiale speciale și informații de larg interes. În prima parte a emisiunii vă prezentăm detaliile celei mai ample campanii civice dedicate romilor, Campania Națională „Vrem respect!”, inițiată de Partida Romilor. În platoul nostru vin Cătălin Manea, prim-vicepreședintele Asociației Partida Romilor “Pro-Europa”, Petre Zelariu, președintele filialei din județul Mureș și Ionuț Anrdone, coordonatorul organizației din județul Brașov. Invitații noștri vor prezenta pe larg conceptul campaniei, efectele sale și mai ales modul în care aceasta va fi derulată în comunitățile de romi din România.Tot în această ediție, vă propunem un material inedit care pune în valoare două dintre cele mai importante elemente reprezentative ale etniei: dansul și portul romilor. De asemenea, echipa emisiunii noastre vă invită să descoperiți în ce mod au fost recompensați elevii olimpici de etnie romă de către membrii Organizației de Tineret ai Asociației Partida Romilor “Pro-Europa”.Vă așteptăm așadar sâmbătă 14 septembrie, de la ora 10.00, pe Național TV.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015