Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

DIN VIAȚA ROMILOR – 14.10.2018

Trecem în revistă obiectivele strategice pe termen scurt și lung ale Organizației de Tineret din cadrul Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”, într-un material informativ despre discuțiile din cadrul ultimei Adunări Generale a Consiliului Director. Aflăm ce campanii de dezvoltare durabilă a comunităților de romi se află în desfășurare, care este deschiderea tinerilor către voluntariat și cum contribuie aceștia la remedierea problemelor cu care se confruntă minoritățile.

Avatar

Published

on

Ediția de duminică, 14 octombrie, a emisiunii „Din viața romilor” este dedicată unui subiect aflat în plină dezbatere la nivel național: implicarea tinerilor în activitățile de susține a comunităților de romi. Trecem în revistă obiectivele strategice pe termen scurt și lung ale Organizației de Tineret din cadrul Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”, într-un material informativ despre discuțiile din cadrul ultimei Adunări Generale a Consiliului Director. Aflăm ce campanii de dezvoltare durabilă a comunităților de romi se află în desfășurare, care este deschiderea tinerilor către voluntariat și cum contribuie aceștia la remedierea problemelor cu care se confruntă minoritățile. În platoul emisiunii noastre, Zita Moldovan îi are invitați pe Adrian Berbec, Cătălin Biru și George Gogan, care ne vor vorbi despre proiectele educaționale și prioritățile din agenda Organizației de Tineret a Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”, dar și despre cum reușesc aceștia să atragă cât mai mulți oameni în activitățile de voluntariat.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015