Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viata romilor – 15.08.2020

Avatar

Published

on

Sâmbătă, pe 15 august, vă așteptăm cu o ediție specială „Din viața romilor”. De ziua onomastică a celor ce poartă numele Sfintei Maria, v-am pregătit o ediție plină de muzică și voie bună. Aflați mai multe detalii despre semnificația acestei sărbători din cuvintele împărtășite de părintele Visarion Alexa de la Biserica „Sf. Nicolae – Militari”, în materialul care deschide această ediție. De asemenea , vin alături de noi celebrii Frați Stanciu și îndrăgita trupă Mahala Rai Banda, care aduc publicului povești noi, piese binecunoscute și dedicații special alese pentru sărbătoriții zilei.

Nu ratați ediția de sărbătoare „Din viața romilor”, asa cum v-am obișnuit, in fiecare sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015