Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

DIN VIAȚA ROMILOR – 16.09.2018

În platoul emisiunii noastre invitate sunt doamnele Monica Anisie și Mihaela Vătămănelu, două cadre didactice care ne împărtășesc din experiența lor în lucrul cu elevii romi. Vorbim despre provocările care apar în clasele V – VIII, despre rolul recomandărilor pentru locurile speciale în licee dar și despre importanța studierii limbii romani în gimnaziu.

Avatar

Published

on

Duminică dimineață, aflăm noutăți “DIN VIAȚA ROMILOR“!
Continuăm să dezbatem situația din sistemul de învățământ și ne oprim astăzi asupra unui ciclu definitoriu în viața copiilor: GIMNAZIUL.
În platoul emisiunii noastre invitate sunt doamnele Monica Anisie și Mihaela Vătămănelu, două cadre didactice care ne împărtășesc din experiența lor în lucrul cu elevii romi. Vorbim despre provocările care apar în clasele V – VIII, despre rolul recomandărilor pentru locurile speciale în licee dar și despre importanța studierii limbii romani în gimnaziu. De asemenea, vă prezentăm un reportaj ce ilustrează povestea impresionantă a unei femei de excepție, care și-a pus existența în slujba educației copiilor. Vă invităm să o cunoașteți pe doamna prof. dr. Elena Radu și frumoasele sale realizări, în premieră la  „DIN VIAȚA ROMILOR”.
Nu uitați, ne vedem duminică 16 septembrie, de la ora 9.00, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015