Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viata romilor -17.03.2019

Avatar

Published

on

În debutul ediției de duminică, 17 martie, vă semnalăm evoluția unui caz grav de discriminare asupra copiilor de etnie romă din județul Galați. Într-un material în exclusivitate, echipa emisiunii „Din viața romilor” vă prezintă pozițiile reprezentanților etniei rome, dar și ale autorităților, în cadrul unei ample dezbateri publice organizate în acest context.

De asemenea, analizăm problema discriminării, pericolele iminente pentru societate și măsurile privind combaterea acesteia, într-o discuție dedicată Zilei Internaționale pentru Combaterea Discriminării Rasiale. În platoul nostru vin cu date, opinii și soluții Nora Costache, activist pentru drepturile omului și Ilie Dincă, secretar de stat în cadrul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Așadar, nu pierdeți emisiunea „Din viața romilor”, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 9, la Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015