Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viața romilor – 21.11.2020

Avatar

Published

on

Sâmbăta aceasta aducem în atenția dumneavoastră un subiect mereu actual pentru etnicii romi, dar niciodată prioritar pentru autoritățile române: sărăcia. Echipa emisiunii noastre a ajuns în județul Bacău, acolo unde se află comunități de romi care trăiesc în cel mai dezastruos scenariu posibil: fără utilități, fără drumuri, fără viitor. Cum își duc acești oameni zilele, vedeți pe larg în materialul nostru special.

În mai multe județe din țară, Partida Romilor „Pro-Europa” a desfășurat Ședințe ale Consiliului Director care au avut scopul de a informa asupra obiectivelor principale de pe agenda organizației, în această perioadă. Care au fost subiectele dezbătute în cadrul întâlnirilor, aflați în ediția de sâmbătă. Vă așteptăm de la ora 10.00, pe Național TV.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Denumirea Asociației cetățenilor români aparținând minorității romilor este Partida Romilor “Pro-Europa” , asociație care s-a constituit la data de 19.03.1990 și a dobândit personalitate juridică la data de 03.04.1990 prin efectele sentinței civile nr. 1078, înregistrată în Registrul Persoanelor Juridice al Judecătoriei Sectorului 1 București sub nr.1111/03.04.1990 Copyright © 2015